maanantai 28. marraskuuta 2016

Tähtipaja

Eight-pointed-stars

 Viimein löysin jo vuosi sitten joulua ennen etsimääni origamipaperia Tigerista! Siispä aloin muistelemaan mistä taitteluohje ja inspiraatio ikinä saikaan alkunsa, eli tuolta Kootut Murut -blogista ja sen kautta löytyneistä erittäin hyvistä youtube -videoista. Taittelin viime talvena origamipaperin sijaan aikakauslehtien sivuista leikatuista paloista ja sanomalehdestä, mutta nehän tietenkään eivät toimineet tähän tarkoitukseen yhtään hyvin.
Verho-ompelua ja maalisutia hermoni kestävät, mutta en voi sanoa olevani muuten käsityötyyppi. Paperin taittelussa pääsin kuitenkin sellaiseen huumaan, että kestin ne alun "häh?" -tunteet ja pääsin niistä yli kehittyäkseni erinomaisen vikkeläksi eight-pointed-star -taittelijaksi.
Lauantaina aloitin  ja vaikka aluksi oli aika hidasta tähtitehtaalla, niin musiikin kuuntelu vei ajantajun ja taittelin sitten koko iltapäivän. Hyvänä taustana toimi uusin Roisin Murphy ja sitten kun osasin taitella ilman ohjetta, viihdyin hänen musiikkivideoiden parissa.
Nämä paperikoristeet ovat siinä mielessä hyviä, että eivät mene rikki tai jos menevät niin ei harmita niin kauheasti kuin lasipallon risahtaminen lattialle.
Tässä linkki Kootut Murut blogiin:  http://www.kootutmurut.com/fi/2012/12/21/paper-star-curtains/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti